Druskininkų Žinia

Druskininkų miesto renginiai, pramogos ir naujienos

 2022 m. sausio 27 d.

Miegamasis – viena pagrindinių namų erdvių, skirtų atsipalaidavimui ir kokybiškam poilsiui. Norint efektyviai atnaujinti šią zoną, verta atsižvelgti į naujausias interjero tendencijas. Kai kurie kurdami erdvių interjerą atsižvelgia į savo zodiako ženklą, esmines šiam būdingas charakterio savybes. Šiame straipsnyje trumpai aptarsime skirtingas 2022-ųjų miegamojo tendencijas, atspindinčias skirtingų oro stichijos Zodiako ženklų būdą.

Dvynys – funkcionali erdvė

Po Dvynių ženklu gimę žmonės yra itin spontaniški ir įvairiapusiški. Lengvai prisitaikantys prie situacijos ir greitai įsisavinantys informaciją, Dvyniai mėgsta turimą plotą išnaudoti maksimaliai. Todėl svarbu, kad visose namų erdvėse, ne išimtis ir miegamajame, baldai atliktų savą paskirtį ar net kelias naudingas funkcijas. Stiliaus ir funkcijų darna – kone esminis šiuolaikinio interjero kriterijus.

Pavyzdžiui, miegamojo lovos su USB jungtimis ir integruotu apšvietimu yra puikus pasirinkimas. Papildomos funkcijos padės tinkamai pailsėti ir atsibusti kupiniems energijos. Jeigu ieškote išskirtinių, aukštos kokybės miegamojo lovų, jas rasti galite internetinėje baldų parduotuvėje Magrės baldai.

Svarstyklės – žali atspalviai

Svarstyklių ženklo atstovams nėra nieko svarbiau už taiką ir harmoniją. Jie draugiški, ramaus būdo ir inteligentiški. Atsižvelgiant į tai, Svarstyklėms puikiai tinka 2022-ųjų žalių atspalvių interjero tendencija. Dėl savo universalumo žalia spalva harmoningai įsilieja į bet kokio stiliaus interjerą. Be to, ji mus ramina, įkvepia, atpalaiduoja. Miegamąjį galima papildyti žalių atspalvių baldais, aksesuarais ar kambariniais augalais.

Vandenis – tvarios medžiagos

Po Vandenio ženklu gimę žmonės yra intelektualūs, darbštūs ir logiški. Turi puikią intuiciją ir itin lakią vaizduotę, todėl pasižymi originalumu ir nestandartiniu mąstymu. Vandeniai dažnai siejami su racionaliais ir ekologiškais sprendimais, todėl kokybiškos ir tvarios medžiagos jų namuose – būtinybė. Miegamojo erdvę galite papildyti rankų darbo aksesuarais, lino užuolaidomis ar patalyne. Ekologija dizaino pasaulyje kasmet tampa vis stipresniu veiksniu.

2022-ųjų miegamojo tendencijos skatina funkcionaliai išnaudoti erdvę. Todėl miegamajame karaliauja daugiafunkciniai baldai, tvarios medžiagos ir žalių atspalvių gausa. Atsižvelgus į aukščiau minėtus aspektus, oro stichijos Zodiako ženklai galės mėgautis jaukia, stilinga poilsio oaze. Harmonija dvelkiantys rytai bei vakarai – garantuoti.